Hadiah Harijadi Istimewa Untuk Perempuan

Agak jarang aku update blog sekarang ni. Nak kata sibuk, taklah sangat. Tapi suka buat-buat sibuk haha. Sememangnya aku jenis orang yang sangat sibuk dengan urusan keluarga, termasuklah bercuti ke Terengganu baru-baru ni hehe. Mana boleh budak-budak sekolah cuti dua minggu, aku pun mau cuti haha.

Next entri aku buat cerita pasal percutian ke Terengganu dengan family sebelah isteri, ada insiden yang tak mungkin dapat aku lupakan sampai bila-bila. Untuk entri kali ni aku nak cerita dulu pasal patung beruang besar sekor ni hehe.

Dulu aku selalu pening bila nak cari hadiah untuk kawan perempuan. Kalau lelaki senang je, bagi pendrive 8Gb pun dah melompat-lompat keriangan. Tapi untuk perempuan, pening weh! Selalunya dalam kepala aku dulu hanya satu je hadiah yang terlintas….teddy bear hehe. Tapi masalah jugak, selalunya size teddy bear yang gedabak besar barulah si dia suka. Kalau usung teddy bear besar kat Mid Valley mesti beratus-ratus mata pandang pelik kat kita haha. Jangankan bawak teddy bear, masa nak pilih kat kedai pun orang mungkin pandang slack. Diorang bukan tau kita nak bagi kat sape kan?

Tapi tadi aku terjumpa satu cara paling senang untuk beli teddy bear besar. Korang tak perlu rasa malu lagi dah nak pikul beruang sekor ni kat shopping complex. Cuma order kat www.bigteddybear2u.com je, beruang korang akan sampai ke pintu rumah dalam masa 3 atau 7 hari. Jimat duit minyak lagi haa :)

Kat www.bigteddybear2u.com, korang boleh pilih empat saiz yang korang suka. Ada saiz 1.2 meter, 1.6 meter, 2 meter dan 3 meter. Apa?? 3 meter?? Haha, betul, 3 meter bukan 3 sentimeter. Lebih tinggi dari korang!! Inilah beruang gergasi haha. Mesti si dia suka sampai melompat-lompat tak hengat dunia eheh.

Macam mana dengan harga? Tak semahal yang difikirkan. Aku sendiri terkejut dengan harganya yang sangatlah murah. Aku pernah jumpa satu teddy bear yang taklah besar mana tapi harganya lebih mahal daripada teddy bear di www.bigteddybear2u.com yang paling kecik. Jadi nak fikir apa lagi, mesti rembat satu dari www.bigteddybear2u.com. Bukan cikai punya beruang, import mari maa.

Lagi satu yang best, kos penghantaran adalah PERCUMA!!

Kalaulah dulu diorang dah mula jual beruang ni, mesti aku dah belikan untuk si dia yang sekarang ni dah pun jadi isteri aku yang sah. Nak beli untuk dia sekarang ni, dah nak jadi mak dah hehe. Kalau dapat anak perempuan nanti bolehlah aku belikan untuk dia ;)

Kalau besday awek korang tak lama lagi, sesuailah order 1 teddy bear ni. Ingat, masa order tu isi alamat rumah awek korang. Mesti si dia suka sangat sangat dapat suprise camtu hehe. Maklumat lanjut bolehlah ke www.bigteddybear2u.com untuk jenguk sendiri pilihan teddy bear korang. Aku jamin, awek korang mesti tidur lena hari-hari sambil peluk si teddy ni eheh.

9 thoughts on “Hadiah Harijadi Istimewa Untuk Perempuan

  1. some1 promise me nak belikan teddy bear ..p smpai skg tak dpt..pas tu skg kalo jln tgk tedi bear..tetibe rasa benci..hehhee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge